Кухня буде служити вам довгі роки і радувати своєю красою, якщо дотримуватися простих і важливих правил по догляду і експлуатації.

Хочемо поділитися найголовнішими з них.

1) Температура приміщення повинна бути в межах 10 – 28 градусів.

2) Відносна вологість повітря не повинна перевищувати 70%.

3) Виключайте постійне потрапляння вологи на поверхні кухні, тримайте меблі чистими та сухими.

4) Використовуйте тільки спеціально призначену для вбудовування побутову техніку.

5) Перевіряйте цілісність наявних ущільнювачів на мийці і використовуваної техніки.

6) Користуйтеся витяжкою при приготуванні їжі.

7) Використовуйте миючі засоби без абразиву.

8) Не залишайте гарячі предмети на поверхні стільниці на тривалий час.

9) Якщо на кухні використовуються матеріали зі штучного і натурального каменю, уважно прочитайте посібник з експлуатації даної кухні або проконсультуйтеся з фахівцями.

10) Не перевищуйте максимальне навантаження на шафку, правильно розподіляйте вагу по всій кухні.

11) Не допускайте прямий контакт стільниці з ріжучими предметами.

12) Пам’ятайте, що небажано закривати меблями опалювальні елементи (радіатори і т. п.).

13) Неприємний запах зникне, якщо ящики промити слабким розчином марганцевого калію і просушити їх, не закриваючи.

Поради